Free songs

Mass-Media

Dorim sa va facem cunoscut raportul activitatii Asociatiei Intreprinzatorilor Turci Mici si Mijlocii din Romania din luna prcedenta.
In 12.06.2015 am participat la forumul Futuralia, unde am avut intalniri cu diversi intreprinzatori si am discutat despre diferite oportunitati de afaceri
.
In data de 25.06.2015 a avut loc prima sedinta oficiala a fondatorilor Asociatiei, , unde s-au discutat motivele infiintarii asociatiei, forma juridica, target-ul precum si organigrama acesteia.

In data de 02.07.2015 a avut loc intalinrea oficiala cu Ambasadorul Turciei in Romania, unde Dl Nazmi Dogan, fondatorul Asociatiei a tinut un discurs in care a adus la cunostinta Dl.ui Ambasador faptul ca a infiintat Asociatia Intreprizatorilor Turci Mici si Mijlocii din Romania, target-ul forma juridica si organigrama. Au luat cuvantul si cativa oameni de afaceri din diferite domenii de activitate.

In data de 8.07.2015 a avut loc cina oficiala ( Iftar ) la restaurantul Divan unde s-au intalnit stimatii nostri invitati pentru a servi cateva specialitati traditionale turcesti, specifice Ramanadului.
In data de 11.07.2013 a avut loc o alta cina festiva (Iftar) la Moscheea central din Bucuresti.

In data de 14.07.2015 Dl Nazmi Dogan s-a intalnit la Constanta cu Dl Ali Bozcaliskan Consulul General Al Republicii Turcia la Constanta si Dna Sezen Leventoğlu, ataşatul comercial al Republicii Turcia la Constanţa carora le.a prezentat initiative infiintarii Asociatiei Intreprinzatorilor Turci Mici si Mijlocii din Romania

Twitter

 

Vezi calendarul evenimentelor viitoare..

 

Galerie foto

Evenimente viitoare

There are no upcoming evenimente at this time.

Social Media
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook
Copyright © 2016 IMMTurk.ro | Designed by Designway.ro
Menu