Free songs

Firmele turcesti din Romania au fost premiate in cadrul unei gale de exceptie.

Post 2 of 54

Competitivitate, succes, dinamism si atractivitate Cu alte cuvinte: performanta la superlativ, in domeniul investitiilor turcesti in Romania. Cele mai de succes companii, din 2015 au fost premiate aseara, in cadrul unei gale de exceptie.

Investiitile firmelor turcesti la noi in tara cresc de la an la an. Si odata cu ele si numarul locurilor de munca. „Romania pentru este ca a doua casa, de aceea noi spunem : Noi suntem romani!”, a spus Tamer Atalay.

„Suntem 7.000 de societati, 40.000 de muncitori, la 20 de ani de la  Revolutie, iar contributia firmelor turcesti este de 6 miliarde de euro pe an”, a declarat si Nazmi Dogan.

Este recunoscuta performanta remarcabila a Turciei la capitolul investitiior in Romania pe anul 2015. Din acest acest motiv a fost organizata si o gala de exceptie unde au fost premiate firmele cu rezultate competitive.

„Cifrele de afaceri ale primelor societati se ridica la 2 miliarde de euro iar profitul net al acestora se ridica la un million de euro. Avem 3.000 de companii active in diferite  sectoare ael economiei.”, explica si Hamdi Yilmaz.

Bunele relatii dintre Romania si Turcia sunt garantul unor viitoare investitii de succes.

„Anul acesta vor continua sa bvina investitori seriosi in Romania, iar actualii investitori  care se afla deja pe teritoriul Romaniei  isi vor extinde investitiile”, declara si Osman Koray, ambasadorul Turciei la Bucuresti.

Menu