Free songs

ASOCIATIA INTREPRINZATORILOR TURCI MICI SI MIJLOCII DIN ROMANIA

Post 39 of 54

Avem deosebita placere sa va anuntam ca am infiintat ASOCIATIA INTREPRINZATORILOR TURCI MICI SI MIJLOCII DIN ROMANIA.
Scopul ASOCIATIEI INTREPRINZATORILOR TURCI MICI SI MIJLOCII DIN ROMANIA, este acela de a coordona, promova si reprezenta interesele profesionale ale IMM-urilor din Romania in interesul societatilor comerciale implicate, al angajatilor acestora, al consumatorilor si al comunitatilor unde acestea isi desfasoara activitatea, precum si de a asigura un mediu de afaceri sanatos in acest domeniu de activitate si de a sprijini dezvoltarea acestuia.

Avem in plan sa stabilim parteneriate cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ministerul Muncii si Ministerul Finantelor Publice, ANAF, Directia Generala de Impozite si Taxe Locale si alte institutii ale statului, Camera de Comert atat din Bucuresti cat si din restul tarii, cu Uniunea Generala a Industriasilor din Romania etc.

Dorim sa va invitam si pe dvs sa faceti parte din Asociatia noastra deoarece suntem convinsi ca in comunitatea intreprinzatorilor turci mici si mijlocii din Romania era necesara o organizatie non-guvernamentala care sa reprezinte interesele IMM-urilor in relatiile cu diverse institutii ale statului.

Daca doriti sa deveniti membri va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa: tr.kobiro@yandex.com. Va vom raspunde imediat cu detalii despre cum puteti deveni membru.
Asociatia noastra nu are taxa de inscriere, puteti deveni membru gratuit, si nici nu impune sa parasiti alte organizatii din care faceti deja parte.

NAZMI DOGAN
– MEMBRU FONDATOR –

Menu